На Харківщині двоє рятувальників загинули внаслідок вибуху російської міни

Дата: 20 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися
19 жовтня у Харківській області машина рятувальників наїхала на російську міну. Унаслідок вибуху загинули двоє співробітників ДСНС, ще четверо отримали поранення.
 
Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.
 
Наслідки наїзду на російську міну машини енергетиків у Київській області. Архівне фото

“В області все ще дуже висока мінна небезпека. Вчора в Ізюмському районі на міні підірвався автомобіль зі співробітниками ДСНС. На жаль, двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення”, – йдеться у повідомленні.

За даними ОВА, на Харківщині протягом минулої доби росіяни обстрілювали чотири райони, в результаті одна людина отримала поранення.

“Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів. Зокрема, вчора близько 16:00 з артилерії був обстріляний Вовчанськ, зруйновано будівлю магазину. Також з артилерії росіяни обстрілювали райони населених пунктів: Гоптівка, Гряниківка, Колодязне, Красне, Огірцеве, Стрілеча, Берестове, Кислівка та Першотравневе”, – повідомив очільник Харківської ОВА.

На лінії зіткнення на Куп’янському напрямку тривають бої.

Також Синєгубов додав, що за даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, впродовж доби з пораненнями госпіталізували 78-річного мешканця Ізюмського району.

Нагадаємо, на початку жовтня поблизу села Василенкове Харківської області виявили п’ять тіл загиблих. На початку травня люди намагалися самостійно евакуюватися машиною на підконтрольну Україні територію, але підірвалися на російській міні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter