Парламенту рекомендують ухвалити в цілому закон про скасування вільної економічної зони “Крим”

Дата: 18 Червня 2021
A+ A- Підписатися

Парламентський комітет з питань економічного розвитку рекомендував Верховній Раді ухвалити за основу та в цілому закон про скасування вільної економічної зони “Крим”.

Про це народний депутат, член делегації України в ПАРЄ Рустем Умєров повідомив на своїй фейсбук-сторінці

Він нагадав, що вільна економічна зона “Крим” дискримінує громадян України з кримською пропискою і створює пільгові умови роботи з окупантом.

“Ми власними руками створюємо можливості, щоб спонсорувати агресора. І фактично прирівнюємо наших людей до іноземців. Ми це скасовуємо! Сподіваюся на підтримку колег у парламенті під час голосування”, – написав політик.

Нагадаємо, у День пам’яті депортації кримських татар у парламенті зареєстрували першу частину законопроєктів з пакета Кримської платформи. Вільну економічну зону “Крим” скасовують законопроєкти під номерами 55015502 та 5503

Протягом років окупації кримські громадські діячі та Меджліс кримськотатарського народу закликають скасувати закон про фейкову ВЕЗ “Крим”, оскільки він дискримінує громадян України з півострова і водночас дозволяє українському бізнесу працювати на окупованій території, що суперечить санкційному режиму, введеному західними партнерами й самою Україною на півострові.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter