Окупанти, залишаючи ЧАЕС, забрали із собою захоплених у полон нацгвардійців

Дата: 31 Березня 2022
A+ A- Підписатися
Російські військові почали відступати із району ЧАЕС. Однак окупанти забрали з собою полонених нацгвардійців, яких захопили під час повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого.
 
Про це повідомив міський голова Славутича Юрій Фомічев.
 
Джерело: сайт Росгвардії

Сьогодні у багатьох населених пунктах було помічено, що ворог від’їжджає. Поки ми не знаємо достовірно, куди йде цей рух. Але ми бачимо і знаємо одне: з ЧАЕС були забрані наші хлопці, наші нацгвардійці, які з першого дня були в полоні на атомній станції, яку охороняли “, – сказав мер.

Фомічев розповів, що захоплених військових забрали машиною та вивезли.

Утім, міська влада Славутича не розраховувала на негайний обмін на місці. За словами мера: “Це прогнозована дія, ми розуміли, що обмін ними не буде безпосередньо з ЧАЕС. Скоріше це буде у межах великого обміну між Україною та окупантами”.

Фомічев зазначив, що інформацію про викрадення українських нацгвардійців вже отримали на найвищому рівні. Також він закликав рідних полонених зберігати спокій.

Нагадаємо, 31 березня “Енергоатом” повідомив, що російські військові почали залишати Чорнобильську АЕС та її місто-супутник Славутич. Пізніше підтвердилася інформація, що окупанти, які захопили Чорнобильську АЕС та інші об’єкти у Зоні відчуження, двома колонами вирушили в бік українського кордону з Білоруссю.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter