Окупанти вже вдруге за день обстріляли Чорнобаївку: є загиблий та поранений

Дата: 12 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

12 жовтня, у четвер, російські війська двічі обстріляли село Чорнобаївка Херсонської області. Внаслідок цього один чоловік загинув, ще один дістав поранення. 

Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації. 

Один з обстрілів стався вночі, інший – вдень. 

“Чорнобаївка знову під російським ударом. Окупанти гатять по житлу місцевих. Загинув чоловік віком 71 рік. Його непритомного госпіталізували. Але, на жаль, дорогою до лікарні він помер. Ще один поранений – 70-річний чоловік. Йому надали допомогу на місці”, – йдеться у повідомленні. 

Очевидці розповіли, що чоловік, який загинув, під час обстрілу намагався піти в укриття. 

Внаслідок цих і попередніх “прильотів” у селищі пошкоджені десятки приватних будинків та господарчих споруд. Частково відсутнє світло.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни.

У поліції Херсонщини додали, що впродовж минулої доби окупанти також обстрілювали область. Так, 11 жовтня російські військові вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру Бериславського, Каховського та Херсонського районів з артилерії, РСЗВ, мінометів, авіації та БпЛА. Армія РФ атакувала житлові квартали та дошкільний навчальний заклад.

Фото: поліція Херсонської області

Під авіаційними ударами армії РФ перебували Одрадокам’янка, Зміївка та Козацьке Каховського району. Внаслідок потужних вибухів керованих бомб у Козацькому пошкоджені понад 20 житлових будинків, у Зміївці пошкоджені 3 будинки, в Одрадокам’янці руйнувань зазнали магазин та будинок.

Також окупанти здійснили ракетний удар у районі Степного, зруйнувавши складські приміщення.

Нагадаємо, що 9 жовтня, у понеділок, російські війська кілька разів ударили по Херсонщині та обласному центру. Внаслідок цього поранення дістали четверо людей, серед яких 63-річна та 83-річна жінки, а також 55-річний чоловік.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter