Ворог вкотре вдарив по Херсону, поранені троє цивільних

Дата: 30 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Окупанти вкотре вдарили по Херсону та Херсонщині, поранили трьох цивільних, пошкодили житлові будинки і об’єкти критичної інфраструктури.

Наслідки чергової атаки окупантів показала поліція Херсонщини.

Наслідки нічного обстрілу Херсона 30 грудня 2023 року Наслідки нічного обстрілу Херсона 30 грудня 2023 року. Джерело: Поліція Херсонщини

Поранення отримали троє чоловіків віком 44, 51 та 72 роки у Шуменському мікрорайоні Херсона, який окупанти обстріляли зранку з артилерії.

“Пошкоджені сім багатоповерхових будинків, гаражі й автомобіль. Також у Корабельному районі пошкоджені об’єкт критичної інфраструктури та гуртожиток навчального закладу”, – йдеться у повідомленні поліції.

Також правоохоронці показали наслідки нічного обстрілу Херсона, який російські війська атакували ударними БпЛА. У Таврійському мікрорайоні внаслідок атаки майже знищена адміністративна будівля, пошкоджені два багатоповерхові будинки та сім автомобілів, на місці влучання виникла пожежа.

Наслідки нічного обстрілу Херсона 30 грудня 2023 року. Джерело: Поліція Херсонщини

Відео наслідків нічного удару окупантів також оприлюднив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Також зранку 30 грудня росіяни обстріляли Михайлівку Новоолександрівської громади. По центру населеного пункту зафіксували щонайменше два десятки “прильотів”. Пошкоджено школу, адміністративну будівлю та магазин, уточнили в Херсонській ОВА.

Наслідки обстрілу Михайлівки Новоолександрівської громади. Джерело: Херсонська ОВА

Раніше ZMINA повідомляла про те, що головна редакторка Reporters Марічка Паплаускайте ввечері 26 грудня потрапила під російський ракетний і артилерійський обстріл Херсона.

В той день під ворожим вогнем опинився евакуаційний потяг, загинув поліцейський, кілька його колег і співробітників Укрзалізниці отримали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter