Окупанти вдарили з авіації по селу на Херсонщині, двоє людей загинули

Дата: 23 Січня 2024
A+ A- Підписатися

23 січня, у вівторок, російська армія вдарила з авіації по житловому будинку в селі Саблуківка на Херсонщині. Унаслідок цього загинули двоє людей. 

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Обстріл стався близько 15:10.

“Російська авіація атакувала село Саблуківка. Поцілили по житловому будинку, в якому перебували люди. Оселя – вщент зруйнована. Наразі відомо про двох загиблих місцевих жителів”, – зазначив він. 

На місці удару загинув чоловік. 

Рятувальники також дістали з-під завалів тяжко поранену 47-річну жінку. Її серце зупинилося дорогою до лікарні.

На місці події продовжують працювати всі відповідні служби. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним убивством.

Раніше ZMINA писала, що вдень російські військові обстріляли Херсон. Унаслідок цього загинув чоловік, а в передмісті дістала поранення жінка.

Також зранку армія РФ скинула на Берислав чотири керовані авіаційні бомби. Руйнувань зазнала багатоповерхівка. Крім того, влучання є в один із заводів, автопарк та дитячий садочок.

Нагадаємо, що зранку 23 січня російські військові вчергове масовано обстріляли Україну. У Харкові загинули шестеро цивільних та щонайменше 46 отримали поранення, а в Києві 21 потерпілий та одна людина в стані клінічної смерті. 

Росіяни випустили кілька груп ракет, а тривога лунала по всій Україні понад дві з половиною години. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter