Окупанти вдарили дроном по цивільному авто у Херсоні, поранення дістала жінка

Дата: 09 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

9 серпня, у пʼятницю, у Херсоні російські військові атакували з дрона цивільну автівку. Внаслідок цього вибухову травму та уламкове поранення дістала 29-річна жінка.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Фото: поліція Херсонської області

“️Російські війська атакували з дрона цивільну автівку у Дніпровському районі Херсона. Внаслідок ворожого удару 29-річна жінка дістала вибухову травму та уламкове поранення передпліччя”, – йдеться у повідомленні.

Потерпілу доставили до лікарні для надання меддопомоги.

Також до лікарні звернулася жителька Херсона, яка потрапила під російський обстріл напередодні. У 72-річної потерпілої діагностували вибухову травму та уламкове поранення ноги. Жінці надали необхідну меддопомогу та відпустили на амбулаторне лікування.

Очільник тамтешньої ОВА Олександр Прокудін розповів, що минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Придніпровське, Комишани, Широка Балка, Надеждівка, Зорівка, Білозерка, Кізомис, Ромашкове, Велетенське, Микільське, Понятівка, Берислав, Золота Балка, Тягинка, Гаврилівка, Бургунка та місто Херсон.

Російські військові поцілили в обʼєкт критичної інфраструктури та дошкільний навчальний заклад, житлові квартали населених пунктів області, зокрема 3 багатоповерхівки та 19 приватних будинків. Також окупанти пошкодили гаражні приміщення та приватні автомобілі.

Через російські обстріли шестеро людей дістали поранення.

Нагадаємо, що 6 серпня війська РФ обстріляли дев’ять населених пунктів Херсонщини, у результаті чого одна людина загинула та ще щонайменше 15 поранено, серед потерпілих – поліціянт.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter