Окупанти вдарили дроном по автівці на Харківщині: є загиблий та поранена

Дата: 11 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

11 жовтня, у пʼятницю, армія РФ атакувала FPV-дроном цивільний автомобіль у Козачій Лопані Харківської області. 

Про це повідомляє Харківська ОВА.

Фото: Олег Синєгубов

Так, у результаті атаки загинув 38-річний чоловік, його 56-річна сестра постраждала. У жінки – гостра реакція на стрес.

Російські війська також обстрілювали область і вночі. Так, о 01:15, у Люботині, що в Харківському районі, після обстрілу загорілася трава на площі 200 квадратних метрів. А о 04:03 у місті Куп’янськ внаслідок атаки спалахнула пожежа в одному з будинків.

Били по Харківщині й напередодні: об 11:00 в Куп’янську ворожий дрон скинув боєприпас, що влучив у дорогу, а о 13:00 у селі Кругляківка Куп’янського району через обстріл постраждали житловий будинок та літня кухня, а 64-річна жінка загинула.

О 16:40 того ж дня в Куп’янському районі поранення отримав 77-річний чоловік. А о 15:25 в селі Черкаська Лозова Харківського району через обстріл було пошкоджено приватний будинок, унаслідок чого постраждали 45-річний чоловік, його 38-річна дружина та троє дітей: дворічна дівчинка, хлопчики 5 та 15 років. У дітей була діагностована гостра реакція на стрес.

Ближче до вечора, о 21:43, знову в Куп’янську через ворожі обстріли були пошкоджені чотири житлових будинки, три господарчі споруди та автомобіль.

Фото: Олег Синєгубов

На Харківському напрямку окупанти продовжували наступальні дії. У цьому регіоні відбулося п’ять бойових зіткнень в районах Вовчанська та Тихого. У Куп’янському районі зафіксували 14 ворожих атак, які українські сили оборони відбили біля Синьківки, Лозової, Колісниківки та Степової Новоселівки.

Нагадаємо, що 9 жовтня, у середу, російські війська вдарили по Харкову та його околицях з тактичної авіації, внаслідок чого уламки скла поранили 81-річну жінку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter