Окупанти виховуватимуть у дітей “луганський характер”: для цього створили загони “сентябрят”, “піонерів” та “трудівників”

Дата: 20 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

У школярів на окупованій Луганщині виховуватимуть “луганський характер”, для цього їх відповідно до віку прийматимуть у загони “сентябрят”, “піонерів” і “трудівників”.

Про старт реалізації програми пропагандистським медіа заявив очільник окупаційної адміністрації Леонід Пасічник, пише ZMINA.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Програму “Луганський характер” почали втілювати на базі осередків російського пропагандистського руху дітей та молоді “Рух перших”. Її мета – виховати у підростаючого покоління “патріотизм, почуття товариства, доброти, любові до Батьківщини”.

Зокрема, у програмі багато уваги приділено “входженню” окупованих територій до складу Російської Федерації.

Наймолодші діти, які входитимуть до складу руху “Луганський характер”, отримали назву “сентябрята”.

“Піонерів ми загалом так і залишимо, піонери – це перші. “Комсомольці” не дуже було б правильно залишити, тому ми використовуємо позначення “трудівники”, – уточнив Пасічник.

За словами окупаційного чиновника, в основу програми “Луганський характер” закладені “найкращі практики радянської системи роботи з дітьми та молоддю.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що російські пропагандисти методично готують собі зміну з дітей і молоді на окупованих територіях: у першій “школі блогерів “Донбас Медіа Центр” у Луганську пройшов перший випускний.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter