Окупанти в Криму затримали 18 осіб за підозрою в “підготовці замахів на місцевих посадовців”

Дата: 11 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Російські силовики затримали в окупованому Криму 18 осіб за підозрою в нібито організації замахів на “главу уряду” півострова Сергія Аксьонова та ексдепутата Верховної Ради України Олега Царьова.

Про це пише російський “Інтерфакс”.

Фото з відкритих джерел

Як заявили у ФСБ РФ, затримані – члени “глибоко законспірованої розгалуженої агентурної мережі українських спецслужб, створеної під контролем так званих західних кураторів”.

За версією окупантів, окрім Аксьонова та Царьова, вони планували вбити місцевого блогера та донощика Олександра Таліпова, “мера” Ялти Янину Павленко та “спікера” парламенту Володимира Константинова.

У ФСБ стверджують, що запобігли “14 диверсійно-терористичним актам, серед яких підриви шести ділянок залізничного полотна, двох об’єктів газорозподільного обладнання, трьох електропідстанцій та трьох автотранспортних засобів”.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в Криму після серії ударів по військових об’єктах незаконне “управління ФСБ” майже щодня заявляє про затримання підозрюваних у “шпигунстві”.

Про своєрідні “рекорди” та нові тенденції в боротьбі кримських силовиків з дискредитацією “другої армії світу” на території тимчасово окупованого півострова читайте в матеріалі 

Нерівний бій “товариша майора”: як російські силовики намагаються зупинити зростання українських настроїв у Криму

 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter