Окупанти скинули з дрона вибухівку на автівку World Central Kitchen поблизу Олександрівки

Дата: 19 Липня 2024
A+ A- Підписатися

18 липня в районі Олександрівки Херсонської області окупанти скинули з безпілотника вибухівку на броньоване авто World Central Kitchen з гуманітарною допомогою. В машині був лише водій, унаслідок вибуху він не постраждав.

Про це пише пресслужба WCK.

Фото: wck.org/news

Там уточнили, що ще невідомо, чи був автомобіль WCK ціллю Росії.

“Гуманітарка не є і ніколи не може бути ціллю… Безпека є фундаментальною для нашої здатності проявляти увагу, коли трапляється лихо, і терміново нагодувати громади в найскладніших ситуаціях”, – наголосила генеральна директорка WCK Ерін Гор.

World Central Kitchen надала понад 260 мільйонів страв родинам у прифронтових громадах, а також українським екстреним службам.

За час повномасштабної війни від ударів російської армії загинули семеро волонтерів WCK.

Нагадаємо, вчора росіяни вдарили дронами типу “FPV” по Олександрівці. Там загинув 74-річний чоловік, який у момент атаки перебував біля будинку. Внаслідок вибухів пошкоджений автомобіль гуманітарної місії. Поранення дістав 31-річний працівник поліції – у нього мінно-вибухова травма та уламкове поранення ноги, загрози його життю немає. 

Також уранці 19 липня, у пʼятницю, російські окупанти обстріляли селище Білозерка на Херсонщині. У результаті цього загинули дві місцеві жительки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter