Окупанти скинули з безпілотника хімічну речовину на поліціянтів у Бериславському районі: є постраждалі

Дата: 27 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
Минулої доби в Бериславі росіяни атакували дронами блокпост. Унаслідок цього постраждали троє поліціянтів. Крім того, сьогодні через атаку дрона зазнала поранень мешканка Антонівки.
 
Про це повідомили у Херсонській ОВА та поліції області.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Архівне фото

“В результаті скиду з безпілотника вибухового пристрою хімічні опіки слизової оболонки очей та дихальних шляхів отримали троє поліціянтів віком 37, 38 та 47 років”, йдеться у повідомленні.

Наразі загрози життю правоохоронців немає.

Загалом минулої доби через атаки росіян на Херсонщині загинули троє цивільних, ще десятеро зазнали поранень.

Російські війська вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, танків та безпілотників.

Під вогневим ураженням армії РФ перебували Херсон, Антонівка, Станіслав, Придніпровське, Садове, Томина Балка, Софіївка, Микільське, Веселе, Берислав, Одрадокам’янка, Шляхове, Зміївка, Осокорівка та Михайлівка.

Обстріли пошкодили 26 об’єктів: 23 приватних будинки, автомобіль, гаражне приміщення, газопровід.

27 жовтня росіяни скинули з безпілотника вибухівку на мешканку Антонівки.

“Внаслідок скидання вибухівки з дрона постраждала 67-річна жінка. Її шпиталізували до лікарні з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням ноги”, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нині медики дообстежують жінку та надають необхідну допомогу.

Нагадаємо, вдень 26 жовтня війська РФ вдарили з артилерії по Станіславу на Херсонщині, внаслідок чого двоє людей загинули, ще двоє поранені. Ще одну людину окупанти поралили в селищі Білозерка.

Раніше ZMINA повідомляла, що зранку 26 жовтня у Херсонській області росіяни вбили двох людей: у Кіндійці та Білозерці. Також вранці окупанти обстріляли Херсон, там важких поранень зазнав чоловік.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter