Окупанти скинули вибухівку біля гуманітарного штабу в Бериславі, є поранений

Дата: 30 Січня 2024
A+ A- Підписатися

30 січня, зранку, російські військові скинули вибухівку поблизу гуманітарного штабу в місті Берислав у Херсонській області. Внаслідок цього поранення дістав чоловік.

Про це повідомляє Херсонська ОВА. 

Фото: Херсонська ОВА

“Зранку окупанти скинули вибухівку з безпілотника поблизу будівлі гуманітарного штабу. Поранення отримав 50-річний чоловік. У нього діагностували вибухову травму та уламкове поранення ноги. Швидка доставила потерпілого до лікарні”, – розповіли в адміністрації.

Окупанти били по місту з авіації і сьогодні опівночі. 

Фото: Херсонська ОВА

Крім того, під час нічної дронової атаки російські військові БпЛА атакували шахедами аграрне підприємство в Херсонському районі. Унаслідок удару пошкоджене складське приміщення, там зайнялася пожежа.

Балістичною ракетою окупанти вдарили по одному з населених пунктів Музиківської громади. Внаслідок потужного вибуху пошкоджено сільськогосподарську техніку на території фермерського господарства: комбайн, спецавтомобіль, чотири вантажні автомобілі та один легковик.

У Херсоні під ворожим обстрілом були центр, Корабельний та Дніпровський райони. Зафіксовано пошкодження багатоповерхових та приватних будинків. На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, правоохоронці вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter