Окупанти обстріляли Запорізьку ТЕС, є загиблий – мер Енергодара

Дата: 22 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти обстріляли Запорізьку ТЕС, що розташована в тимчасово окупованому Енергодарі. Внаслідок цього є загиблий та поранені.

Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Під обстріли в Енергодарі потрапив водій авто. Фото: Дмитро Орлов

“Достеменно відомо: мінометними обстрілами в Енергодарі сьогодні було пошкоджено центральний тепловий пункт. На відновлення водопостачання знадобиться час. Попередньо ремонтні роботи триватимуть до ранку”, зазначив мер.

За словами Орлова, з Енергодара надходять повідомлення щодо загибелі чоловіка та ще кількох поранених внаслідок обстрілу в районі Запорізької ТЕС. Окупанти традиційно звинуватили в цьому ЗСУ, але обставини події викликають запитання. 

“Судячи з наявних на відео від самих окупантів пошкоджень автівки з практично рівними отворами від куль, машина була обстріляна практично впритул. Ймовірно, з автомата”, додав він.

Обставини загибелі людини уточнюються.

Нагадаємо, що практично щодня росіяни обстрілюють і ЗАЕС, що розташована в Енергодарі. 14 серпня внаслідок обстрілу загинув цивільний мешканець.

Раніше ZMINA повідомляла, що росіяни обстрілюють тимчасово захоплений Енергодар з недалекої відстані, адже, за даними мера, “різниця між вильотом та прильотом становить лише дві-три секунди”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter