Окупанти обстріляли Дворічну Харківської області: є загиблі та поранений

Дата: 15 Травня 2023
A+ A- Підписатися

15 травня, у понеділок, російські війська обстріляли селище міського типу Дворічна, що на Харківщині. Внаслідок цього загинули двоє літніх людей. Ще один цивільний дістав поранення. 

Про це повідомив очільник Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Фото: Служба безпеки України

“На жаль, є жертви серед цивільного населення. Внаслідок обстрілу загинули двоє людей. 65-річні жінка та чоловік. Щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Крім того, цивільний чоловік 52 років отримав осколкові поранення та був госпіталізований. Наразі медики надають постраждалому допомогу”, – зазначив він.

Російські окупанти з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювали населені пункти Куп’янського та Чугуївського районів і протягом 14 травня. Зокрема, під ворожим вогнем були Кам’янка, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне та Табаївка.

Фото: Служба безпеки України

Так, у селі Подоли Куп’янського району обстрілами пошкоджено два приватних домоволодіння, там сталася пожежа. А в селі Фиголівка Куп’янського району внаслідок мінометного обстрілу пошкоджений приватний житловий будинок.

У селі Стариця внаслідок обстрілів росіянами загинули двоє мирних жителів – 59-річна жінка та 65-річний чоловік. 

Нагадаємо, що 12 травня, у пʼятницю, окупанти обстріляли ферму в селі Чернещина, що на Харківщині. Внаслідок цього загинув 30-річний працівник ферми.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter