Окупанти обстріляли центр Херсона та вдарили по цивільних автівках: є загиблі та поранена

Дата: 20 Березня 2024
A+ A- Підписатися

20 березня російські війська атакували автівки з цивільними в Херсонській громаді, є загиблі. Також окупанти здійснили черговий обстріл центральної частини Херсона. Унаслідок цього травми отримала цивільна жінка.

Про це повідомляють очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін та начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Обстріл автівок стався на дорозі, що між населеними пунктами Садове та Антонівка. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу загинули двоє чоловіків. Орієнтовно, їм було по 40 років.

Також у результаті обстрілу центральної частини Херсона з боку російських окупаційних військ отримала травми 51-річна жінка. У потерпілої контузія, вибухова та закрита черепно-мозкова травми. Пораненій надали медичну допомогу. Від госпіталізації жінка відмовилась.

Минулої доби армія РФ також обстрілювала Берислав, Шевченківку, Хрещенівку, Антонівку, Станіслав, Широку Балку, Осокорівку, Дніпровське, Михайлівку, Качкарівку, Бургунку, Республіканець, Одрадокам’янку, Садове, Кізомис, Придніпровське, Шляхове та місто Херсон.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджено дві багатоповерхівки, вісім приватних будинків. Також були зафіксовані влучання в адмінбудівлю, дошкільний навчальний заклад, припортову інфраструктуру та автомобіль.

Через російську агресію одна людина загинула, ще пʼятеро – дістали поранення.

Нагадаємо, що 19 березня, у вівторок, російські військові скинули вибухівку з дрона на автомобіль на автодорозі в Бериславському районі Херсонської області. Двоє людей дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter