Окупанти атакували дроном Бериславський район: поранено двох працівників дорожньої служби

Дата: 21 Лютого 2024
A+ A- Підписатися
21 лютого, після обіду, російські війська атакували дроном село Раківка Бериславського району на Херсонщині, унаслідок цього постраждали двоє працівників місцевої дорожньої служби.
 
Про це повідомили в Херсонській ОВА та обласній прокуратурі.
 
Наслідки російської атаки по Херсонщині

“Російська армія вдарила по селу Раківка Бериславського району з безпілотника. Постраждали двоє чоловіків, 32 та 56 років, які перебували поблизу місця влучання”, – йдеться в повідомленні.

В обох діагностували вибухові травми. Лікарі надали їм медичну допомогу. Нині життю потерпілих нічого не загрожує.

Наслідки російської атаки по Херсонщині

Згодом в ОВА додали, що зранку росіяни влучили також у житловий будинок у селі Дудчани Херсонської області, там поранень зазнав 42-річний місцевий житель.

“Зранку російські окупаційні війська вкрили вогнем житловий будинок у Дудчанах. Контузію, вибухову та черепно-мозкову травму дістав 42-річний місцевий житель”, – йдеться в повідомленні.

Чоловіка доправили до лікарні та надали медичну допомогу.

Крім того, в обласній прокуратурі Херсонщини зазначили, що правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 21 лютого, близько 15:30, російські військові завдали удару по селу в Бериславському районі. Попередньо атакували дроном.

Унаслідок вибуху постраждало двоє працівників дорожньої служби. 

Нагадаємо, 20 лютого окупанти запустили дрон-камікадзе по цивільній автівці в Купʼянському районі на Харківщині. Унаслідок цього двоє чоловіків загинули, ще одна жінка дістала поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter