Німецька газета Bild більше не публікуватиме фото моделей топлес

Дата: 13 Березня 2018
A+ A- Підписатися

Найбільш продавана газета Німеччини Bild оголосила про те, що вона більше не використовуватиме фото моделей, знятих топлес.

Про це повідомляє Mediasapiens з посиланням на видання The Telegraph.

Таблоїд Bild заявив, що “закінчує цю епоху” й не використовуватиме таких фото для своїх продуктів. Рубрика з фотографіями оголених жінок була початково призначена розважати читачів-чоловіків, однак багато жінок як у редакції самої Bild, так і серед читачок газети, вважають її образливою або принизливою.

Редакція газети вирішила, що відтепер моделі на фото будуть зображені у білизні й на її думку, це “новий, більш сучасний стиль фотографії”. До цього у 2012 році 8 березня газета відмовилася від публікації знімків з напівоголеними моделями на обкладинці.

Хоча Bild більше не робитиме таких фотосесій, але зазначає, що “є голі фотографії, про які говорить країна” й редакція залишає за собою право такі знімки друкувати в газеті. “Bild хоче бути більш обережною і уважною при виборі цих фотографій”, – йдеться в заяві газети.

Як нагадує Mediasapiens, у 2015 році журнал Playboy вирішив припинити публікацію фотографій оголених жінок, однак в 2017 році повернувся до попереднього формату.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter