Невідомі приховано стежили на роботі за начальником ТЦК Рівненщини

Дата: 28 Березня 2024
A+ A- Підписатися

У Сухопутних військах Збройних сил України почали службову перевірку та звернулись до правоохоронців щодо факту ймовірного стеження невідомими за начальником ТЦК у Рівенській області. 

Про це розповіли у Сухопутних військах ЗСУ. 

Скриншот відео

Напередодні, 27 березня, російський пропагандист та підозрюваний у держзраді Анатолій Шарій виклав у соцмережах ролик, на якому нібито зафільмували полковника та начальника Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП Олександра Ярмошевича

Відео змонтоване: починається з сюжету журналістів про голову ТЦК та СП, а у певний момент кадри змінюються картинкою, як військовий цілується з жінками у кабінеті. На відео можна нарахувати щонайменше трьох жінок.

Вже 28 березня Шарій опублікував ще один ролик, ймовірно, знятий у кабінеті Ярмошевича. Герой відео спілкується телефоном. 

У Сухопутних військах ЗСУ запевняють, що нададуть оцінку “як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні”. Також звернулись по допомогу у встановленні обставин до правоохоронців. 

Нині публічно правоохоронці про відкриття провадження не повідомляли. 

Нагадаємо, що на початку року в мережі з’явилося відео, де співробітники проєкту журналістських розслідувань Bihus.Info, ймовірно, вживають наркотичні речовини. Згодом виявилось, що за журналістами стежила СБУ, а саме департамент захисту національної державності. 

Детальніше про тиск на журналістів, який посилився в Україні останнім часом, читайте в матеріалі ZMINA

Атаки на Bihus.info та інших журналістів: чому згадують Януковича і як не зганьбитися владі сьогодні

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter