Напередодні росіяни вдарили по Кругляківці Харківської області: є загиблі та поранені

Дата: 08 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

7 серпня приблизно о 19:00 російські військові завдали удару чотирма керованими авіабомбами по селу Кругляківка Купʼянського району, що на Харківщині. Внаслідок обстрілу загинули троє цивільних, поранення дістали ще девʼятеро людей. 

Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Так, правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Внаслідок обстрілу поранення отримали дві жінки 57 та 60 років та троє чоловіків віком 61, 59 та 46 років. Також загинули 45-річна жінка, двоє чоловіків віком 65 та 52 років.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Коли на місце приїхали правоохоронці та працівники ДСНС, окупанти знову обстріляли село. Попередньо з реактивної системи залпового вогню. Травми дістали двоє поліціянтів віком 21 та 24 роки й двоє рятувальників віком 22 та 46 років.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Через обстріл пошкоджені та частково зруйновані низка житлових будинків.

Нагадаємо, що 7 серпня ввечері росіяни також поцілили “Іскандерами” по багатоповерховому житловому будинку в місті Покровськ Донецької області. Били двічі – о 19:15 та 19:52. Внаслідок цього загинули щонайменше семеро людей, поранення дістали 81. Інформація щодо потерпілих оновлюється, тривають пошуково-рятувальні роботи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter