Напередодні на Херсонщині дістали поранення 11 людей, на Донеччині – троє потерпілих

Дата: 29 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж минулої доби, 28 липня, російські окупанти обстрілювали Херсонську область з авіації та інших видів озброєння. Унаслідок цього поранені 11 людей, зокрема троє дітей. На Донеччині, яка також перебувала під обстрілами, постраждали троє цивільних.

Про це повідомляють очільники тамтешніх ОВА – Олександр Прокудін та Вадим Філашкін.

Наслідки обстрілу окупантами Херсонщини. Фото: Поліція Херсонської області

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися населені пункти Херсонщини, зокрема Золота Балка, Приозерне, Комишани, Садове, Тягинка, Одрадокам’янка, Антонівка, Михайлівка, Микільське, Велетенське, Хрещенівка, Широка Балка, Нова Кубань, Львове, Новотягинка, Інженерне, Придніпровське, Берислав, Брускинське, Новоберислав та Херсон.

Прокудін зазначив, що через російську агресію постраждали 11 осіб, серед них – троє дітей.

Він також повідомив про руйнування: російські військові атакували об’єкти критичної інфраструктури, освітній заклад, пункт незламності, дитячий майданчик та магазин. Пошкоджено житлові квартали, зокрема чотири багатоповерхівки та 58 приватних будинків, а також господарські та складські приміщення, гаражі та приватний транспорт.

Тим часом на Донеччині поранення дістали троє людей: двоє – у Торецьку й одна в Катериновці. Загалом за час повномасштабної війни загинули 2110 жителів області, поранення дістали 5518. Кількість загиблих та потерпілих поки що не можна встановити в Маріуполі та Волновасі.

Нагадаємо, що вранці 28 липня російські війська обстріляли Нікополь на Дніпропетровщині, через це поранені восьмеро людей. Серед потерпілих двоє дітей  дівчата 1 та 10 років.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter