“Національний корпус” вийде під стіни ТРЦ “Гулівер” через підсвічування прапором ЛГБТ

Дата: 08 Жовтня 2020
A+ A- Підписатися

Націоналістична партія “Національний корпус” анонсувала акцію під стінами ТРЦ “Гулівер” проти того, що хмарочос підсвітили кольорами ЛГБТ-веселки.  

Про це повідомили в телеграм-каналі київського осередку “Нацкорпусу”.  

“Національний корпус” зазначає, що акція відбудеться сьогодні ввечері мирно, а їхня мета “закликати адміністрацію торговельного центру до перегляду власної позиції”.  

“На сьомому році війни ми жодного разу не побачили на стіні торговельного центру реклами, яка б сприяла популяризації українських військових, традиційних сімейних цінностей чи будь-якого українського культурного чи духовного аспекту. Натомість ми бачимо потурання дегенеративним європейським цінностям”, – пише “Національний корпус”. 

Раніше ZMINA повідомляла, що із 6 та до 11 жовтня в Києві будівлю ТРЦ “Гулівер” підсвічуватимуть кольорами ЛГБТ-веселки. Інсталяцію приурочили до “Прайд-місяця-2020”. 

“Прайд-прапор – символ гордості, сили голосу та прийняття людей такими, якими вони народилися. Сподіваємося, вид райдужного стяга ще раз нагадає киянам та киянкам: у любові немає меж”,пояснювали автори ініціативи з Київпрайду. 

На сторінці організації у фейсбуку, з огляду “на деякі коментарі та реакції на кампанію”, також зазначили, що “хочуть сказати тільки одне: аби люди були добрішими до свободи інших”. 

Нагадаємо, що досі у своїй країні ЛГБТ-українці стикаються з виявами дискримінації в навчанні, роботі та звичайному житті, а також зазнають насильства. Так, наприклад, нещодавно в Одесі прибічники праворадикальної організації “Традиція і порядок” напали на учасників акції за права ЛГБТ.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter