На одеських журналістів напали через ДТП – поліція

Дата: 05 Травня 2016
A+ A- Підписатися

Бійка між невідомими і співробітниками одеського “7 каналу”, за якою послідувала стрілянина, сталася через ДТП.

Про це повідомив спікер Головного управління Національної поліції України в Одеській області Андрій Костюк.

За його словами, правоохоронці встановили, що 3 травня в районі Олександрівського проспекту автомобіль Nissan Sunny, рухаючись заднім ходом, врізався в Honda і поїхав з місця аварії.

Власник постраждалої машини вирішив самостійно вирішити цю ситуацію. Він дізнався ім’я власника зниклого з місця ДТП автомобіля і через свого знайомого домовився про зустріч з ним біля офісу телеканалу.

Однак пізніше виявилося, що зустріч була призначена зі зведеним братом власника машини, співробітником телеканалу, який не мав відношення до ДТП, але мав такі ж прізвище, ім’я та по батькові, як у винуватця аварії.

Під час зустрічі зав’язалася бійка, що закінчилася стріляниною. Зараз слідство встановлює, хто зробив перший постріл.

При цьому правоохоронці розширили кваліфікації кримінального провадження. Тепер вона розслідується за ч. 2 ст. 15 ч. 2 п.1-7 ст. 115 (замах на вбивство) і за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Особу власника автомобіля Honda вже встановили ​​- це житель Білгорода-Дністровського. Потерпілі його впізнали. Також встановлені особи приятелів автомобіліста, які можуть бути причетні до злочину. Зараз поліція їх шукає.

Як повідомлялося, у вівторок, 3 травня, невідомі близько 16:00 напали на журналістів біля входу в офіс телеканалу. Під час конфлікту, який стався перед будівлею, двоє чоловіків спочатку побилися зі співробітниками “7 каналу”, а потім ще один чоловік вистрілив у представників ЗМІ з рушниці, яку дістав з машини. В результаті бійки і стрілянини постраждали троє співробітників телеканалу, у одного з них зламаний ніс, в іншого розсічена брова, у третього – травми спини.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter