На “Інтері” не збираються міняти редакційну політику

Дата: 12 Вересня 2016
A+ A- Підписатися

Компанія “Національні інформаційні системи”, яка виробляє новини для телеканалу “Інтер”, не змінюватиме редакційну політику на вимогу протестувальників.

 

Про це в ефірі Громадського заявив директор компанії “Національні інформаційні системи” Олександр Пилипець.

“За новини мені не соромно, а навіть гордо. Політика інформаційна новин не буде змінюватися, звісно. А що там змінювати?”, – наголосив Пилипець.

За його словами, після нападу на офіс телеканалу керівництво суттєво збільшило кількість охорони будівлі.

Нагадаємо, 4 вересня виникла пожежа на вулиці Щусєва, 26,  де знаходяться “Національні інформаційні системи” (НІС). Головне управління Нацполіції Києва однією з основних версій причин пожежі у будівлі НІС розглядає умисний підпал.

6 вересня протестувальники, які з 5 вересня блокували роботу ЗМІ, заявили, що дійшли згоди з керівництвом “Інтеру”. За їхніми словами, протягом п’яти найближчих днів телеканал має змінити свою редакційну політику та звільнити заступника директора з розвитку компанії НІС Ігоря Шувалова. Учасники протесту згорнули намети.

Тим часом телеканал заявив, що ні про що не домовлявся з протестувальниками, які блокували роботу телецентру “Інтер медіа груп”, а також, що не вів з ними жодних перемовин.

Раніше українські експерти поклали відповідальність за інцидент зі ЗМІ на керівництво телеканалу, на українську владу та правоохоронців.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter