На Донеччині обстріляли протитуберкульозний диспансер

Дата: 24 Травня 2018
A+ A- Підписатися

Вранці 24 травня під обстріл потрапив протитуберкульозний диспансер у Торецьку.

Про це повідомляє ДСНС у Донецькій області.

“Під обстріл потрапила Комунальна лікувально-профілактична установа “Міський протитуберкульозний диспансер м. Торецька” на вул. Гайдара”, – зазначають у ДСНС.

Внаслідок бойових дій пошкоджено скління 16 вікон та газову трубу. Інформації щодо постраждалих і загиблих не надходило. Додають, що від Головного управління сили та засоби не залучались.

Нагадаємо, 21 травня повідомлялося про обстріл Центру соціально-психологічної реабілітації в Торецьку, де перебували 28 дітей. Наступного дня дітей відправили на оздоровлення до “Смарагдового містечка” Лиманського району.

Про складну ситуацію на Донеччині прес-центр ООС повідомляв і 22 травня: бойовики намагалися витіснити українських воїнів зі звільненого Південного, атакуючи його з трьох напрямків. “При цьому сіяли паніку серед мирних жителів Горлівки та вели вогонь безпосередньо по місту Торецьк”, – повідомляли у відомстві.

Крім того, за даними Спільного центру з координації та контролю режиму припинення вогню, бойовики ввечері 22 травня випустили 13 мін по населеному пункту Зайцеве.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter