На Донеччині бойовики обстріляли цивільний автобус. Поранена місцева мешканка

Дата: 20 Січня 2017
A+ A- Підписатися

У п’ятницю вранці в районі населеного пункту Оленівка, що є неконтрольованою урядом України територією Донеччини, бойовики обстріляли цивільний автобус. Поранена місцева мешканка.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у мережі Facebook.

У штабі зазначають, що причетність до злочину незаконного збройного формування Донеччини “підтверджується тим, що автобус, який рухався вдовж лінії зіткнення у напрямку Оленівка-Донецьк, зазнав кульових ушкоджень з боку позицій незаконних збройних формувань”.

У відомстві також припускають, що обстріл був провокацією, аби дискредитувати українську армію у період, коли в зоні АТО перебуває заступник голови місії ОБСЕ Александр Хуг.

Тим часом незаконне формування в обстрілі автобуса звинувачує українських військових. Там заявляють, що це свідчить про “зневажливе ставлення українських силовиків до міжнародної місії”.

Нагадаємо, 9 січня до Красногорівки доставили мертву дівчину, яка, ймовірно, загинула 5 січня на підконтрольній Україні території внаслідок мінометного обстрілу бойовиками незаконного збройного формування Донеччини.

За даними ООН, із середини квітня 2014 року до 1 грудня 2016 року на Донбасі загинули не менше 9 758 осіб, з них понад 2 тисячі – мирні громадяни.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter