У Запорізькій області розвідники знищили склад бюлетенів для псевдореферендуму та базу ФСБ

Дата: 05 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

Бійці спецпідрозділу ГУР Міноборони провели спецоперацію в тимчасово окупованій Кам’янці-Дніпровській, що в Запорізькій області: знищили та суттєво пошкодили низку об’єктів, які окупанти використовували як місця базування.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки.

Фото: 5 канал

За даними української розвідки, в кількох приміщеннях тривають пожежі, які загарбники не можуть загасити протягом тривалого часу. Зокрема, у будівлі управління Державної казначейської служби.

“Знищено місце зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму. При цьому склад було підірвано вибухом зсередини приміщення. Всі наявні друковані матеріали знищено. ️Разом з цим розбито місце базування підрозділу російського ФСБ, який охороняв склад бюлетенів. Точна кількість убитих та поранених уточнюється. Вцілілих та поранених терміново евакуюють у напрямку окупованого Криму”, повідомили в ГУР.

У розвідці додають, що окупанти запровадили жорстку комендантську годину в місті із 7.00. Над містом помічено військові вертольоти. ️У результаті проведення спецоперації потерпілих серед цивільного населення немає.

Нагадаємо, що на територію Запорізької області, яка перебуває під тимчасовою окупацією, завезли зразки кабінок та скриньок для “голосування” на псевдореферендумі. Ставлениця окупантів Галина Катющенко, яка називає себе “головою виборчої комісії”, показала “всім відомі кабінки для таємного голосування, що мають шторки”, пломби та прозорі скриньки. Вона також повідомила, що в розпорядженні “виборчкому” є переносні урни для виїзного “голосування”.

За словами колаборантки, вже майже дібрано “членів виборчкомів”, серед яких будуть іноземні спостерігачі, а також практично сформовано “списки виборців”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter