На тимчасово окупованій частині Запорізької області росіяни запустили пропагандистське радіо

Дата: 12 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

На тимчасово окупованій території Запорізької області росіяни в тестовому режимі запустили пропагандистське радіо. Воно має назву “За!Радіо” і мовитиме на FM-частоті.

Про це повідомляє пропагандистський телеграм-канал “ЗаTV.Новости Запорожской области”.

Скриншот з проморолика

Окупанти зняли про це окремий проморолик. Зокрема, у відео повідомляється, що наразі радіо працює в тестовому режимі, готова технологічна частина і концепція наповнення. Тут буде російська музика і щогодинні новини, а у вихідні півгодинна програма “Вечір з Володимиром Андронакі”. Найімовірніше, йдеться про Володимира Петровича Андронакі, “журналіста”, “тележурналіста”, “автора та ведучого програми “Вечірнє перехоплення” на Радіо “Крим”.

Також у промосюжеті показують редакцію радіо і беруть коментарі в співробітників. У відео фігурує Євген Кочубей, головний звукорежисер радіо, який розповідає, що “рівень обладнання радіо відповідає світовим стандартам”. Крім того, коментар дає “співробітник радіостанції “За!Радіо” Денис Дорофєєв, журналіст, який, зокрема, був спортивним коментатором на мелітопольському телеканалі. Він ще навесні пішов на співпрацю з колаборантами. В коментарі він каже про те, що радіо складатиметься з інформаційних передач, наповнених сенсом”

Нагадаємо, на тимчасово окупованій Херсонщині росіяни для поширення антиукраїнської пропаганди взялися за розвиток телеграм-каналів, водночас вони активно залучають телебачення і друковані видання.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter