На ТОТ росіяни змушують місцевих жителів ходити на акції вшанування пам’яті загиблих під час теракту в “Крокус Сіті Холі”

Дата: 24 Березня 2024
A+ A- Підписатися

В містах України, тимчасово окупованих РФ, ворог примушує місцевих жителів ходити на акції вшанування пам’яті загиблих під час теракту в “Крокус Сіті Холі” в Підмосков’ї та збирати гроші їхнім рідним.

Про це повідомляє рух “Жовта стрічка”.

Наслідки пожежі у “Крокус Сіті Холі”

У Генічеську, Скадовську, Енергодарі та Мелітополі рашисти насильно змушують брати участь в акціях зі вшанування загиблих в “Крокус Сіті Холлі“, – йдеться у повідомленні.

Як зазначають активісти руху “Жовта Стрічка”, окупанти змушують надсилати гроші на так звані рахунки сімей загиблих, а також покладати квіти на стихійні меморіали в Генічеську та Мелітополі.

За словами активістів, до цього росіяни залучають працівників окупаційних адміністрацій, вчителів та школярів, а також людей, які відмовляються брати паспорт РФ.

Учасники руху “Жовта стрічка”  закликали “по змозі ігнорувати всі заходи рашистів”

Нагадаємо, на російському телеканалі НТВ поширили дипфейк, у якому секретар РНБО України Олексій Данілов нібито натякає на причетність України до організації стрілянини в підмосковному “Крокус Сіті Холі” 22 березня, де загинуло понад 100 людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter