На Сумщині оголосили примусову евакуацію дітей ще із трьох населених пунктів

Дата: 23 Березня 2024
A+ A- Підписатися
Через безпекову ситуацію на Сумщині з трьох населених пунктів Шосткинського району примусово евакуюють дітей.
 
Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
 
Фото: ArmyInform

Відповідне рішення погодили члени Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану.

“Дітей разом з їхніми батьками або іншими законними представниками буде евакуйовано до місць безпечного розміщення. Загалом планується евакуювати 54 дитини з трьох населених пунктів Шосткинського району  до різних областей, які висловили готовність їх прийняти”, – йдеться у повідомленні.

У Мінреінтеграції нагадали, що евакуація здійснюється безплатно. За більш детальною інформацією можна звернутися на гарячу лінію Сумського обласного контактного центру: (0542) 66-33-77 (безплатно для жителів Сум та Сумського району), – 0-800-301-501 (безплатно для жителів Сумської області).

Наразі гаряча лінія працює щодня з 8:30 до 17:30.

Також про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 15-48 або написати нам у месенджери WhatsApp/Telegram/Viber на номер: (096) 078-84-33.

Нагадаємо, станом на 18 березня із селища Велика Писарівка в Сумській області евакуювали всіх дітей. 

Раніше ZMINA повідомляла, що на Сумщині з більш ніж двох десятків населених пунктів, розташованих на території районів, що перебувають під постійними російськими обстрілами, виїхали всі мешканці, які підлягали евакуації.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter