На Рівненщині запрацював реабілітаційний простір для ВПО, ветеранів та людей з інвалідністю

Дата: 18 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
На Рівненщині переселенці з Кремінської громади створили реабілітаційний простір для осіб з інвалідністю, ветеранів війни, внутрішньо переміщених осіб та родин військовослужбовців.
 
Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.
 

“Кремінянами на Рівненщині створений комфортний реабілітаційний простір, який надаватиме безоплатні послуги з профілактичного та міорелаксуючого масажу, а також арттерапії, групових занять із психологом та проведення майстер-класів”, — йдеться у дописі.

Як зазначається, реабілітаційні послуги отримуватимуть особи з інвалідністю, ветерани війни, внутрішньо переміщені особи з Луганської області, сім’ї опікунів-піклувальників, родини військовослужбовців, військових та люди похилого віку (60+).

У межах реалізації проєкту також заплановані подорожі до музею бурштину, майстер-класи з декорування дерев’яних фігурок у техніці декупаж з використанням бурштинової крихти, а також екскурсії до галереї європейського живопису “Євро-Арт”.

Нагадаємо, наприкінці липня поточного року в селі Тарасівка на Київщині у “Містечку Хансена” для внутрішньо переміщених осіб, які втратили житло через збройну агресію Росії, відкрили комплекс для відпочинку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter