На Рівненщині невідомі розтрощили скло автівки місцевої журналістки й блогерки Ольги Ферар

Дата: 02 Лютого 2021
A+ A- Підписатися

У Здолбунові на Рівненщині невідомі уламком бруківки розбили бокове скло в машині, що належить журналістці та блогерці Ользі Ферар.

Про це вона розповіла в коментарі виданню ZMINA.

“Сталося все сьогодні вночі, але помітила я цю ситуацію вранці, коли я підійшла до свого автомобіля. Сталося це у дворі, на приватному подвір’ї. У мене в машині правоохоронці знайшли камінь, яким вчинено цей злочин, зняли відбитки пальців, попередньо сказали, що це чоловік був, у рукавицях, бруківку він приніс на місце злочину”, – зазначила вона.

Ферар пов’язує інцидент зі своєю журналістською діяльністю: вона дописує у видання “Рівне online” та активно дописує у фейсбуці, зокрема щодо роботи Рівненської обласної ради, соціальних питань, серед інших – про розподіл бюджетних коштів, земельних ділянок тощо.

За словами журналістки, якихось побутових чи робочих конфліктів вона не мала, погроз напередодні також ні від кого не отримувала.

Поліція Рівненщини заявила, що відкрила провадження за статтею 296 (“Хуліганство”) Кримінального кодексу, ведуться слідчі дії.

“Жінка представляє одне з інформаційних інтернет-видань та пов’язує скоєний злочин саме з професійною журналістською діяльністю. Крім того, вона балотувалася в депутати на місцевих виборах та брала активну участь у політичній виборчій кампанії”, – зазначається в повідомленні.

Ольга Ферар – журналістка і громадська діячка зі Здолбунова на Рівненщині. Співпрацювала з низкою місцевих видань, була головним редактором рівненського сайту “Все”. За даними сайту руху “Чесно”, балотувалась у 2020 та 2015 роках до місцевих рад (від “Батьківщини” і “Народного контролю” відповідно).

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter