На передовій загинув херсонський журналіст Антон Коломієць

Дата: 25 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

На фронті загинув 34-річний херсонський журналіст Антон Коломієць. У нього залишилися дружина та двоє дітей.

Про загибель журналіста повідомила його колега Олена Юдіна, також її підтвердив і ректор Херсонського державного університету, який закінчив Антон, Олександр Співаковський.

Антон Коломієць. Фото: facebook.com/spivakovsky.alexander

“На жаль, герої теж вмирають… Антон був одним із них, він став на захист нашої країни, нашої Херсонщини, де його добре знали і любили, бо без його прогнозів погоди 6 років поспіль з дому не виходив жоден херсонець, без його традиційного “І хай все у вас буде добре” не починався новий день. Ефіри з ним були “заряджені на позитив”, усмішка не ховалася з обличчя ні його, ні ведучих, ні гостей. Антон завжди був з Україною в серці, з гордістю носив вишиванки, співав українські пісні, цінував все НАШЕ. За мир в Україні він і загинув”, – написала Юдіна.

Антон Коломієць тривалий час працював на телеканалі “Скіфія”, який згодом перетворився у херсонську філію “Суспільного”. Він був ведучим прогнозу погоди, а також режисером прямих етерів.

Після реорганізації телеканалу “Суспільне. Херсон” Антон працював на херсонських телеканалах – “ТвійПЛЮС” та “ВТВ плюс”. З початком російського повномасштабного вторгнення Антон вступив до лав ЗСУ та пішов боронити рідну країну.

У журналіста залишилась дружина Юлія та двоє синів.

Нагадаємо, наприкінці листопада на Донеччині біля Бахмута в бою з російськими окупантами загинув адміністратор телеграм-каналу “Український наступ” 21-річний Дмитро Сидорко.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter