На окупованій частині Херсонщини російські військові викрали цивільного Олексія Грінька

Дата: 25 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Мешканця селища Любимівка Херсонська області 43-річного Олексія Грінька російські військовослужбовці викрали 22 березня 2024 року. Де наразі перебуває чоловік – невідомо.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

За інформацією ЦЖР, 22 березня, приблизно між 15-ю та 16-ю годинами, російські військовослужбовці свавільно затримали 43-річного Грінька у власному будинку. Чоловікові на голову натягли мішок, заштовхали до машини та вивезли в невідомому напрямку.

Дружина Олексія звернулася до користувачів соцмереж із проханням допомогти їй знайти чоловіка. 

Джерела ЦЖР повідомляють, що окупанти вже приходили з обшуком до будинку Грінька 2023 року. До цього чоловік намагався виїхати з окупованої території, однак його не випустили. Ба більше, на одному з блокпостів його сильно побили, і він змушений був повернутися додому.

Олексій Грінько – проста, дуже гарна людина, він займався продажем добрив, працював у Чумаку, Грінтімі та інших підприємствах. Окупанти його схопили під гарячу руку“”, – розповіли джерела ЦЖР.

За даними Центру журналістських розслідувань, 22 березня окупанти проводили “рейди” в Любимівці. Цього разу вони знову шукали українських диверсантів. Приводом для перевірок стало знищення ЗСУ російського складу боєприпасів, який містився в будівлі дитячого садочка. 

Нагадаємо, фермера з Нововоронцовки (Херсонщина) Андрія Павлюченка росіяни викрали на вулиці 27 березня 2022 року. Після цього 46-річний чоловік безслідно зник, він досі вважається безвісти зниклим. 

Нещодавно в окупованому росіянами селі Кохани на Херсонщині знайшли вбитими трьох чоловіків – Олександра Карпуся, Олександра Голенкова і Миколу Вознова. Після проведення “слідчих дій” “правоохоронці” затримали двох військовослужбовців з Волгоградської області РФ. Їм висунули підозру в скоєнні вбивства. Своєю чергою Херсонська обласна прокуратура порушила кримінальну справу про умисне вбивство трьох українських громадян.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter