На Миколаївщині через обстріл росіян поранення отримали двоє підлітків

Дата: 09 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілу армією РФ села Куцуруб на Миколаївщині постраждали двоє підлітків.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Вчора, 8 серпня, о 10:35 ворог завдавав артилерійських ударів по с. Куцуруб Куцурубської громади. Постраждало двоє підлітків 13 та 16 років, їм була надана медична допомога. Наразі обоє направлені на амбулаторне лікування“, – написав посадовець.

За його словами, також пошкоджено житлові будинки, господарчі будівлі й транспортні засоби.

Загалом російські окупанти вбили в Україні 499 дітей та ще 1095 дітям завдали поранень. Про це  повідомили в Офісі генерального прокурора. 

“Більш ніж 1594 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ. Станом на ранок 9 серпня 2023 року, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 499 дітей загинули та понад 1095 отримали поранення різного ступеня тяжкості”, – йдеться в повідомленні.

Дані не є остаточними. Триває робота з їхнього встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово захоплених та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 485, Харківській – 298, Київській – 129, Херсонській – 118, Запорізькій – 97, Миколаївській – 97, Дніпропетровській – 94, Чернігівській – 71, Луганській – 67.

У ніч проти 9 серпня російські окупанти тричі обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Внаслідок цього загинув 18-річний хлопець, ще троє чоловіків дістали травми та поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter