Окупанти тричі вдарили по Нікопольщині: загинув 18-річний хлопець, є поранені

Дата: 09 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 9 серпня російські окупанти тричі обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Внаслідок цього загинув 18-річний хлопець, ще троє чоловіків дістали травми та поранення.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак

Фото: Сергій Лисак

“Трагічна ніч… Від вечора агресор тричі обстрілював Нікопольщину. Важку артилерію спрямував на сам Нікополь та Марганецьку громаду. Загинув 18-річний хлопець. Ще троє людей постраждали – чоловіки 21, 35 та 44 років. У них мінно-вибухові травми та осколкові поранення”, – йдеться в повідомленні.

Через обстріл пошкоджена церква, п’ять приватних будинків, дві господарські споруди, авто, кілька ліній електропередач.

Як зазначають в обласній поліції, внаслідок ранкових та денних обстрілів, що сталися напередодні, також є потерпілі.

“7 серпня з ранку і до пізньої ночі війська РФ з важкої артилерії та ракетних систем залпового вогню гатили по Нікополю, Марганецькій та Покровіській громаді. Від ворожих снарядів у себе у дворі загинув 36-річний нікополець, поранення отримав 68-річний чоловік – йому надано необхідну допомогу”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зафіксували пошкодження більш ніж десятка приватних житлових будинків, господарчих споруд, двох машин, навчального закладу та адмінбудівлі. У приміщеннях понівечило дах, стіни, фасади та вікна. Побило уламками паркани навколо домоволодінь, обірвало газогони та лінії електромереж.

Нагадаємо, що ввечері 28 липня війська РФ здійснили обстріл Дніпра і влучили в житлову багатоповерхівку та порожню будівлю Служби безпеки України. Росіяни атакували місто ракетами “Іскандер”. Унаслідок удару постраждали девʼятеро людей, серед них двоє дітей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter