На Луганщині унаслідок обстрілів російських окупантів загинула людина, ще четверо – поранені

Дата: 09 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

У Луганській області, після обстрілу російськими військовими Сєвєродонецьку, виявили тіло загиблої жінки. У Рубіжному поранення отримали четверо людей. Крім того, поблизу Рубіжного росіяни влучили у цистерну з азотною кислотою.

Про це у телеграмі повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Джерело: ДСНС

“Орки взялися за свою улюблену справу – розстрілюють житлові квартали мирних міст. У Рубіжному внаслідок обстрілу житлового будинку поранено чотири людини. У Лисичанську палає багатоповерхівка, АЗС та підприємство. Гасіння неможливе через обстріли. У Сєвєродонецьку в старому районі міста виявлено загиблу жінку”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, очільник Луганської ОВА звернувся до мешканців Рубіжного з прохання не виходити з укриттів, адже поблизу населеного пункту росіяни знову влучили у цистерну з азотною кислотою.

 

“Знову хімічна атака‼️ Біля Рубіжного орки знову влучили у цистерну з азотною кислотою‼️ Не виходьте з укриттів! Якщо Ви у приміщенні – закрийте двері та вікна!”, – наголосив Гайдай.

Також він попросив підготувати захисні маски для обличчя, змочені содовим розчином. Адже азотна кислота небезпечна при вдиханні, ковтанні та при попаданні на шкіру та слизові оболонки.

Нагадаємо, міністерка з питань реінтеграції ТОТ Ірина Верещук закликала мешканців Донецької і Луганської областей евакуюватися, оскільки на цих напрямках прогнозують загострення бойових дій. На Харківщині обласна військова адміністрація за погодженням ЗСУ рекомендує евакуювати населення у Барвінковому та Лозовій. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter