На Луганщині російські війська обстріляли авто волонтера, чоловік зазнав вибухової травми

Дата: 05 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Поблизу Макіївки, що на Луганщині, армія РФ обстріляла автомобіль харківського волонтера, чоловік зазнав вибухової травми.

Про це повідомили в пресслужбі Луганської ОВА.

Джерело: Громадське радіо

Як зазначається, мінно-вибухової травми та посттравматичного отиту волонтер зазнав 30 червня поблизу Макіївки. Там його автомобіль потрапив під російський обстріл, проте до лікарні він вирішив звернутися лише 4 липня.

Також 4 липня з Невського евакуювали ще одного чоловіка. Його госпіталізували до медичного закладу в сусідньому регіоні. На фоні постійних артилерійських ударів по селу в людини загострилася виразка шлунку. Допомогу жителю звільненого від росіян населеного пункту вже надають”, – поінформував очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Крім того, він додав, що цього тижня жителям Невського, Макіївки та Новолюбівки роздали ще 62 гігієнічні набори – по одному на родину. Їх доставили на Луганщину декілька днів тому, але безпекова ситуація не дозволяла розподілити цю допомогу і розвезти її.

Нагадаємо, 17 червня внаслідок влучання російської протитанкової керованої ракети “Корнет” на Харківщині загинули золочівські волонтери Світлана Клименко та Юрій Головін.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter