На Київщині затримали масажиста: він зґвалтував підлітка, що має проблеми зі здоровʼям

Дата: 30 Червня 2023
A+ A- Підписатися

У Броварах, на території оздоровчо-реабілітаційного центру, поліція затримала 46-річного чоловіка, який вчинив сексуальне насильство відносно 15-річного хлопчика. До правоохоронців звернулася мати, яка дізналася про інцидент від сина.

Про це повідомила поліція Київської області.

Фото: Київська обласна прокуратура

“Правоохоронці встановили, що підліток через певні проблеми зі здоров’ям тривалий час відвідував процедуру масажу. Під час чергового сеансу, на який неповнолітній прийшов сам, підозрюваний і вчинив наругу. Він скористався безпорадним станом дитини та з метою задоволення своєї статевої пристрасті здійснив дії сексуального характеру”, – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Разом з хлопцем на масаж завжди ходила його мати, однак 28 червня хлопець пішов сам.    

“Під час масажу в чоловіка виник статевий потяг, він зняв білизну з хлопця й почав задовольняти його неприродним шляхом. Найгірше те, що хлопець через свої фізичні порушення не міг чинити спротив. Фактично чоловік скористався безпорадністю дитини”, – зазначила речниця поліції Київщини Ірина Прянішнікова.

Поліцейські затримали масажиста та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Фігуранту повідомили про підозру за фактом зґвалтування неповнолітньої особи (ч. 3 ст. 152 ККУ), йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у травні, у Львові, мати вихованця спеціальної школи Марії Покрови звинуватила адміністрацію закладу у цькуванні сина, бо його не запрошують на свята та екскурсії. 

На закиди щодо цькування відреагували у школі. На сторінці закладу у фейсбуку з’явився допис під заголовком “Знову фейк”. Освітяни переконують, що Тимур знаходиться на індивідуальному навчанні, а також, що мати хлопця попереджали про свято останнього дзвоника.

Мати Тимура публічно звернулась із заявою про булінг до Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю Тетяни Баранової, освітнього омбудсмана Сергія Горбачова та Міністерства освіти та науки. 

Читайте також: “Невидимі” потерпілі: насильство та зловживання щодо людей з інтелектуальною інвалідністю

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter