На Київщині запрацював чат-бот для пошуку зниклих громадян

Дата: 26 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Для мешканців Київщини запустили чат-бот, який дозволить відшукати зниклих родичів та знайомих, які не виходять на зв’язок. 

Про це повідомили в поліції Київщини.

Джерело: facebook.com/pol.kyivregion

“Вперше таку практику запровадили в Гостомельській громаді, яка вже дала позитивні результати”, – говорять правоохоронці.

Для того, щоб розшукати зниклу людину, користувачам потрібно перейти до чат-боту в телеграмі та надіслати необхідну інформацію.

При пошуку людини треба зазначити:

  • свої анкетні дані: прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, місце проживання або перебування на даний час, номер контактного телефону;
  • відомості про зниклих: анкетні дані розшукуваного (П.І.Б.), дату народження, місце проживання, контактний телефон, місце та дату коли ті, кого ви розшукуєте, останній раз виходили на зв’язок чи їхнє місце перебування на момент втрати зв’язку.

Правоохоронці наголошують, якщо ви маєте інформацію про те, що окупанти відібрали у розшукуваного мобільний телефон, зазначте місце такої події та номер викраденого телефону.

Нагадаємо, в Україні запрацював офіційний чат-бот для збору даних про військові злочини російських окупантів на території нашої країни.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter