В Україні запустили чат-бот для збору даних про військові злочини Росії

Дата: 08 Березня 2022
A+ A- Підписатися
В Україні запрацював офіційний чат-бот для збору даних про військові злочини російських окупантів на території нашої країни.
 
Про це у фейсбуці повідомляє Міністерство оборони України.
 

Росія обов’язково відповість за напад на Україну! Бо кожен день приносить нові докази для Гаазького трибуналу. Тож наше завдання – не тільки захищати свою країну, але й фіксувати інформацію про злочини російської армії. Аби ніхто не уникнув відповідальності! Для збору цих даних Служба безпеки України запустила новий сервіс – офіційний бот t.me/trussian_war_tribunal_bot. Просимо кожного, хто має підтвердження воєнних злочинів армії РФ, повідомити про них. Міжнародний кримінальний суд в Гаазі розпочав розслідувати справу війни РФ проти України. Тож загарбники повинні відповісти за все, що вони чинять на нашій землі!“, йдеться у повідомленні.

У Міністерстві оборони нагадали, що Міжнародний кримінальний суд в Гаазі розпочав розслідувати справу війни Росії проти України.

Фіксацією воєнних злочинів займаються також правозахисники. Громадян просять надсилати відповідну інформацію на warcrimeSOS.UA@gmail.com. Щоб зрозуміти, що фіксувати ознайомтесь з Пам’яткою фіксації доказів злочинів проти цивільного населення.

Нагадаємо, що в Україні запрацював офіційний чат-бот для повідомлень про рух ворожої техніки та ДРГ t.me/stop_russian_war_bot. З його допомогою ЗСУ змогли знешкодити вже чимало російських танків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter