На Київщині внаслідок ракетної атаки постраждали шестеро людей, серед яких літня жінка та дитина

Дата: 16 Червня 2023
A+ A- Підписатися

16 червня, у пʼятницю, російські окупанти здійснили масовану атаку на Київщину. Сили ППО знищили навколо столиці щонайменше 6 аеробалістичних ракет “Кинджал”, 6 крилатих ракет “Калібр” та 2 розвідувальних БпЛА. Внаслідок атаки, за попередніми даними, у самому Києві руйнувань та постраждалих немає. Однак в області пошкоджені понад 30 приватних будинків та постраждали шестеро людей. 

Про це повідомили у КМДА, Київській обласній прокуратурі та Нацполіції

Фото: Андрій Нєбитов

Так, Київська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального Кодексу України).

Внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів області постраждали шестеро людей, серед яких 82-річна жінка та одна дитина.

Зруйновані 3 приватні будинки, 13 будинків потребують капітального ремонту, ще 15 будинків та 2 господарчі будівлі мають незначні пошкодження. 

Фото: Андрій Нєбитов

На місцях працюють прокурори, експерти, співробітники поліції, СБУ та ДСНС.

Нагадаємо, що окупанти з території Росії 15 червня 2023 року обстріляли з мінометів селище Білокопитове Шосткинського району на Сумщині.

Під час обстрілу троє хлопчиків 9, 10 та 12 років перебували на вулиці, вони отримали осколкові поранення та акубаротравми. Їм надали медичну допомогу, загрози їхньому життю немає.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter