На Київщині внаслідок атаки дронів постраждав цивільний

Дата: 02 Липня 2023
A+ A- Підписатися
У ніч проти 2 липня російські окупанти атакували Київ дронами Shahed. Це перша така атака на столицю за останні 12 днів. У двох районах Київської області внаслідок падіння уламків іранських безпілотників поранень зазнав чоловік, пошкоджені три приватних будинки.
 
Про це повідомили голова обласної військової адміністрації Руслан Кравченко та начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.
 
Наслідки атаки дронів на Київщині. Архівне фото. Джерело: телеграм-канал Андрія Нєбитова

За словами Кравченка, усі безпілотники, які застосували росіяни, були збиті нашими силами ППО. Тривога тривала майже годину. Фактів влучань не зафіксували. 

Водночас унаслідок падіння уламків у двох районах Київщини пошкоджені три приватних будинки. Власникам пошкоджених будинків буде надана вся необхідна допомога, запевнив Кравченко.

“На жаль, постраждав мешканець одного з будинків. Чоловік отримав поранення ноги. Йому надали необхідну медичну допомогу”, — зауважив очільник КОВА. 

Наразі оперативні групи продовжують роботу з фіксування наслідків нічної атаки.

Нагадаємо, 16 червня російські окупанти здійснили масовану атаку на Київщину. Сили ППО знищили навколо столиці щонайменше 6 аеробалістичних ракет “Кинджал”, 6 крилатих ракет “Калібр” та 2 розвідувальних БпЛА. Внаслідок атаки, за попередніми даними, у самому Києві руйнувань та постраждалих немає. Однак в області пошкоджені понад 30 приватних будинків та постраждали шестеро людей. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter