На Київщині та Рівненщині росіяни поцілили в телевежі

Дата: 14 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Російські війська поцілили у дві телевежі на Рівненщині та Київщині. 

Про це повідомили в Нацполіції, у Держспецзв’язку та голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Телевежа у Винарівці на Київщині. Фото: magnolia-tv.com

На Київщині поцілили в телевежу в селі Винарівка. Внаслідок цього потерпілих немає, однак інформацію ще уточнюють. На місці працюють рятувальники, а поліцейські фіксують наслідки обстрілу. 

На Рівненщині окупанти поцілили у вежу, що розташована поблизу Рівного. Внаслідок цього не працює теле- та радіомовлення. Голова ОДА Коваль порадив місцевим стежити за офіційними новинами в онлайн-трансляції “Єдині новини” на ютубі,  на сторінках українських та місцевих телеканалів, а також встановити застосунок “Радіодім”, який доступний в App Store, Google Play та App Gallery, або ж застосунок місцевої радіостанції “Радіо Трек”.

Для перегляду телебачення і прослуховування аудіо голова ОДА також порадив використовувати медіасервіси Megogo, oll.tvsweet.tv, Divan TV та інші. Попри все працює супутникове телебачення та кабельні мережі: “Тріолан”, “Ланет”, “Воля” тощо.

“Ми зробимо все можливе і залежне від нас для якнайшвидшого відновлення роботи Т2 і радіо”, – зазначив Коваль. 

Окупанти в Україні не вперше руйнують інфраструктуру медійників та перешкоджають журналістській діяльності, щоб українці не могли дізнатися правду про російське вторгнення. У Херсоні, наприклад, 4 березня вони почали транслювати 24 російські телеканали та три радіоканали через приставку Т2. Обстрілювали телевежу й у Києві. 

Раніше ZMINA публікувала інструкцію, що робити, якщо окупанти відключили українське телебачення

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter