На Київщині підірвалася автівка рятувальників

Дата: 20 Березня 2022
A+ A- Підписатися

На Київщині на вибуховому пристрої підірвалося пожежне авто з особовим складом: постраждали вісім рятувальників Вишгородського районного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Про це повідомила пресслужба ДСНС у фейсбуку.

Джерело: фейсбук-сторінка ДСНС

Це сталося під час слідування з місця гасіння пожежі до місця заправки пожежного автомобіля водою на дорозі в напрямку села Нові Петрівці.

“Зараз наші хлопці перебувають у лікарні з травмами різного ступеня важкості. Усім була надана необхідна кваліфікована допомога. Тримайтеся, хлопці! Ви усі герої!” – говориться в повідомленні.

Раніше у ДСНС розповіли про те, що на Чернігівщині пес на прізвисько Патрон від початку повномасштабного російського вторгнення допоміг саперам знешкодити вже майже 90 вибухонебезпечних предметів. 

Нагадаємо, що за оцінками міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, після завершення бойових дій в Україні для розмінування територій знадобиться декілька років.

Нині Україна вже отримує допомогу для розв’язання цього питання від таких країн як Франція, Польща, Греція, Німеччина, Литва, Австрія, Швеція та Швейцарія, Бельгія, Естонія, Нідерланди, Канада, Румунія, США.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter