На Київщині дві вантажівки підірвалися на мінах

Дата: 20 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

У Київській області на мінах підірвалося дві вантажівки. Унаслідок вибухів загинули двоє людей, ще одна особа потрапила до лікарні.

Про це повідомили в поліції Київської області.

Джерело: поліція Київської області

У селі Нова Буда двоє працівників Тетерівського лісгоспу заїхали на неперевірену територію лісу, де вантажівка натрапила на міну. 52-річний водій загинув на місці, а 48-річного пасажира госпіталізували до лікарні з численними травмами голови, грудної клітки та забоями ніг“, – йдеться в повідомленні.

Ще один нещасний випадок стався поблизу Ірпеня. Унаслідок наїзду вантажного автомобіля на міну 31-річний водій загинув на місці.

Джерело: поліція Київської області

Крім того, на Броварщині чоловіку відірвало пальці через вибух небезпечного предмета, знайденого в зоні, де велися бойові дії.

“Поліція Київщини вкотре закликає громадян бути обережними на деокупованих територіях! Стежте за дозвіллям дітей, не користуйтеся лісовими дорогами та стежками. Відвідуйте лише обстежені правоохоронцями місця та дотримуйтесь інструкцій вибухотехніків з рятівниками”, – наголошують правоохоронці.
 
Раніше ZMINA повідомляла, що в Тростянці Охтирського району Сумської області, який майже місяць перебував під контролем окупантів, на російських мінах і розтяжках підірвалися п’ятеро дітей.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter