На Херсонщині помер чоловік, який вчора постраждав через російський обстріл

Дата: 08 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
 
8 вересня на Херсонщині помер чоловік, поранений учора під час обстрілу села Понятівка. Крім того, сьогодні у Херсоні росіяни скинули вибухівку з дрона на іншого цивільного. У 47-річного чоловіка діагностували мінно-вибухову травму та поранення грудної клітини.

Про це повідомили начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін та пресслужба Херсонської ОВА.

“Ворог забрав життя ще одного жителя Херсонщини. Вчора через російський обстріл Понятівки постраждав 63-річний чоловік”, – написав Прокудін.

За словами посадовця, чоловіка госпіталізували до лікарні, однак через важкі поранення потерпілий помер.

Крім того, сьогодні, 8 вересня, російські війська атакували іншого чоловіка у Дніпровському районі Херсона. 47-річний чоловік зазнав поранень, через те, що росіяни скинули на нього вибухівку з безпілотника. Він самостійно звернувся до лікарні за допомогою.

“У потерпілого діагностували мінно-вибухову травму та поранення грудної клітини. Наразі він перебуває під наглядом лікарів”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі 8 вересня війська окупантів обстріляли селище Комишани на Херсонщині, там поранені четверо людей. Крім того, впродовж минулої доби через російські обстріли області загнула людина і ще дев’ятеро зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter