На Херсонщині окупанти з безпілотника атакували пункт незламності

Дата: 08 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

8 листопада, у середу, російські військові атакували Новоберислав Херсонської області, поціливши в місцевий пункт незламності. Постраждалих унаслідок обстрілу немає. 

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Фото: Олександр Прокудін

“Росіяни з безпілотників атакували Новоберислав. Унаслідок скидання вибухівки пошкоджено приміщення пункту незламності, а також понівечено поштову автівку. На щастя, люди не постраждали”, – зазначив він.

Фото: Поліція Херсонської області

Впродовж попередньої доби під ударами російських військ перебували громади Бериславського та Херсонського районів, зокрема об’єкти цивільної інфраструктури. Мирні населені пункти окупанти обстрілювали з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БпЛА.

У Бериславі військові РФ скинули боєприпас із дрона на житловий квартал, унаслідок вибуху поранення отримав 45-річний чоловік.

До поліції також надійшло повідомлення про те, що вночі 7 листопада в лікарні померла 49-річна жителька Урожайного. Жінка отримала тяжкі поранення 3 листопада під час російського обстрілу.

У полі біля Кам’янки 41-річний водій трактора підірвався на ворожому вибуховому пристрої. Внаслідок отриманих травм чоловік загинув, трактор вигорів повністю, на місті вибуху утворилася вирва.

Фото: Поліція Херсонської області

Правоохоронці радять не обробляти земель, які поки не перевірені вибухотехніками, не підіймати невідомих предметів та не чіпати нерозірваних снарядів. 

Обласний центр російські війська обстрілювали цілодобово, намагаючись знищити об’єкти інфраструктури. У місті російські снаряди понівечили приватні та багатоповерхові будинки, магазини, дорожнє покриття та склади. Після “прильотів” на місцях виникали пожежі.

На місцях подій працювали всі профільні служби, збирали докази російської агресії та ліквідовували наслідки обстрілів.

Фото: Поліція Херсонської області

За минулу добу поліція відкрила 14 кримінальних проваджень щодо порушень окупантами законів та звичаїв війни. 

Нагадаємо, що 6 листопада, у понеділок, російська армія вдарила по селу Томина Балка на Херсонщині. Унаслідок цього поранення дістав цивільний чоловік. Зараз потерпілий перебуває в лікарні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter