На Херсонщині окупанти вдарили по житловому будинку: постраждав чоловік

Дата: 06 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

6 листопада, у понеділок, російська армія вдарила по селу Томина Балка на Херсонщині. Унаслідок цього поранення дістав цивільний чоловік.

Про це повідомляє Херсонська ОДА.

Фото: Поліція Херсонської області

“Російська армія вдарила по житловому будинку в Томиній Балці Білозерської громади. Внаслідок обстрілу постраждав чоловік. У нього – вибухова травма та уламкове поранення ноги”, – йдеться в повідомленні.

Зараз потерпілий перебуває в лікарні.

Окупанти обстрілювали Херсонщину і напередодні. У Козацькому поранення голови дістав 76-річний місцевий житель. У Бериславі військові РФ з безпілотника атакували житловий квартал міста. Внаслідок вибухів тяжкі поранення отримав 53-річний чоловік, який перебував поблизу магазину, також у власному будинку постраждав 61-річний чоловік.

Фото: Поліція Херсонської області

Зі ствольної артилерії армія РФ обстріляла прибережну частину Корабельного району, поранення дістали троє чоловіків віком 38, 60 та 70 років, а також 47-річна жінка. У всіх потерпілих вибухові травми та уламкові поранення різних частин тіла.

У Дніпровському районі внаслідок артилерійського обстрілу травмувався 61-річний чоловік.

У Тягинці внаслідок ударів зруйновані будинки місцевих жителів. Обласний центр та його передмістя російська армія обстрілювала з різного виду озброєння. Через ворожі снаряди в багатоповерхових будинках пошкоджені вікна та балконні рами, понівечені автівки та дорожнє полотно.

Фото: Поліція Херсонської області

У неділю ввечері російські війська вдарили по центральній частині міста, поціливши по житловій забудові. Внаслідок потужного вибуху в п’ятиповерховому будинку зруйнований дах та значно пошкоджені квартири, у навколишніх багатоповерхівках та адміністративній будівлі повибивало вікна.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу російськими військовими в ніч проти 6 листопада влучання зафіксували на Одещині, Миколаївщині та Херсонщині. Відомо про потерпілих серед цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter