На Херсонщині окупанти хочуть створити “добровольчі батальйони”, які воюватимуть проти України

Дата: 20 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

На тимчасово окупованій частині Херсонської області самозвана влада вирішила створити “добровольчі батальйони”, щоб жителі області брали участь у війні проти України.

Про це повідомив гауляйтер Володимир Сальдо.

Фото: 24 канал

Так, сьогодні Сальдо заявив про створення і формування “добровольчих батальйонів”, які потім відправлять на війну.

“Ми створюватимемо добровольчі батальйони, які разом з воїнами російської армії допоможуть якнайшвидше завершити переможно “спеціальну військову операцію”, – сказав він.

Також він додав, що “влада” регіону ухвалила самостійне рішення про підготовку та проведення “референдуму щодо входження Херсонської області до складу Російської Федерації”.

Він вважає, що проведення псевдореферендуму нібито гарантуватиме безпеку в Херсонській області, а також відкриє нові можливості для повернення до мирного життя.

“Упевнений, що керівництво Російської Федерації ухвалить підсумки референдуму і Херсонська область увійде до складу Росії, ставши повноправним суб’єктом єдиної держави”, – додав Сальдо.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованій Херсонщині росіяни для поширення антиукраїнської пропаганди взялися за розвиток телеграм-каналів, водночас вони активно залучають телебачення і друковані видання. Головний наратив, який просувають російські медіа, – нібито “Росія тут назавжди”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter